Thumb
01 Mar

KAJ GLEDATI V MARCU NA TV KANALIH WARNER BROS. DISCOVERY

Poglejte, kaj v mesecu marcu izpostavljamo iz bogate ponudbe Warner Bros. Discovery Channel - Discovery Channel, TLC, ID, HGTV in HBO.
CESTNI BES (Road Rage)
Premiera: 31. marca ob 21. uri
Kamera je ujela besne voznike, ki so se borili z drugimi vozniki na cesti v nekaterih najbolj norih trenutkih, kar so jih kdaj zabeležili. 
 

DNEVNIK ČLANOV ODDAJE 90 DNI (90 days diaries)
Premiera: 13. marca ob 21. uri
Pokukajte v življenja naših parov. Člani zasedbe 90 dni se snemajo v vsakdanjih situacijah, ko gredo skozi nove izzive v svojih odnosih in dosegajo pomembne življenjske mejnike.

RICO NA POMOČ (Rico to the rescue)
Premiera: 2. marca ob 21. uri
Rico in njegova ekipa imajo nalogo, da pevki pomagajo spremeniti svoj dom v glasbeni raj, potem ko je projekt zaradi razhoda ostal nedokončan.
 ZVEZDNIŠKI DOLG (Celebrity IOU)
Premiera: 25. marca ob 21. uri
Drew in Jonathan Scott pomagata hollywoodskim zvezdnikom izraziti svojo hvaležnost ljudem, ki so vplivali na njihova življenja, tako da jim podarijo presenetljivo prenovo doma.
SMRTONOSNA SLAVA (Death by Fame)
Premiera: 15. marca ob 21. uri
Nova sezona raziskuje še bolj pretresljive zgodbe o vzponih, padcih in umorih nekaterih hollywoodskih zvezdnikov. Tematske epizode prikazujejo umore Jama Masterja Jaya iz Run D.M.C., igralke iz serije Judging Amy Tare Correa-McMullen in zvezdnice resničnostne televizije, ki je postala odvetnica, Loredane Nesci. Serija spremlja tudi sumljive podrobnosti o smrti pevca Jamesa Browna in umor njegovega sina.
 

REŽIM (The Regime)
Premiera: 4. marca ob 20. uri
2024 | drama | HBO Original  | mini serija
Temačno komična serija s šestimi epizodami pripoveduje zgodbo o življenju znotraj obzidja sodobnega avtoritarnega režima, ki se začne razpadati. Potem ko nekaj časa ni zapustila palače, postaja kanclerka Elena Vernham (Kate Winslet) vse bolj paranoična in nestabilna, ko se obrne na nestabilnega vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) kot malo verjetnega zaupnika. Ker Zubakov vpliv na kanclerko še naprej raste, Elenini poskusi, da bi razširila svojo moč, sčasoma povzročijo razpad palače in države okoli nje.
AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO (Aquaman and the Lost Kingdom)
Premiera: 17. marca ob 20. uri
2022 | akcija | film
Jason Momoa ponovno igra vodnega superjunaka Arthurja Curryja, bolj znanega kot Aquaman, ki je zdaj kralj Atlantide in oče. Toda ko se njegov stari sovražnik Black Manta znova pojavi močnejši kot kdaj koli prej, odločen, da bo maščeval svojega očeta in uničil vse, kar je kralju drago, mora Arthur prositi za pomoč svojega zaprtega in zagrenjenega brata Orma (Patrick Wilson), pozabiti na njune razlike in združiti sile z njim, da reši svojo družino, Atlantido in svet pred uničenjem. V tem nadaljevanju se vračata režiser James Wan in Jason Momoa kot Aquaman, poleg Patricka Wilsona, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II. in Nicole Kidman.
 
ODPULJENI DENAR (Dumb Money)
Premiera: 31. marca ob 20. uri
2023 | dramedy | film
V filmu, posnetem po resničnih dogodkih, Paul Dano igra Keitha Gilla, človeka, ki z investicijo v majhno podjetje za videoigre povzroči močno povečanje vrednosti podjetja. Kmalu veliko ljudi obogati in nekaj milijarderjev zaradi tega pobesni.
 
VIR: WBD