Pogoji uporabe

Portal lokalnodogajanje.si je spletni agregator novic. To pomeni, da sistem zbira novice iz PR sporočil za javnost in jih nato objavi na portalu, brez uredniške cenzure oziroma podaja originalne vsebine, napovednike, vabila sporočil za javnost. Nato te novice objavi glede podano vsebino in jim doda določeno kategorijo. Novice so razvrščene v dveh kategorijah, kjer so urejene glede na pomembnost in starost novice.

Splošni pogoji

Pogoji uporabe spletnega portala lokalnodogajanje.si

S strinjanjem s piškotki na portalu lokalnodogajanje.si uporabnik potrjuje, da je prebral spodaj navedene pogoje uporabe, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. Če se s pogoji ne strinjate, vam uporabo storitve odsvetujemo.

Vaš dostop do portala lokalnodogajanje.si in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila, ki so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Ti pogoji uporabe veljajo za spletni portal lokalnodogajanje.si in zadevajo uporabnike spletne strani lokalnodogajanje.si. Pogoji uporabe veljajo za celoten spletni portal lokalnodogajanje.si, razen za posamezne storitve in dele spletne strani, če imajo le te svoja pravila uporabe in v kolikor je to posebej določeno.

Ob obisku se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe spletnega portala lokalnodogajanje.si, ki so veljavni v trenutku prijave. Uporabnik je z obiskom na lokalnodogajanje.si vsakič znova posebej opozorjen na te pogoje in z obiskom potrjuje, da se strinja z vsemi veljavnimi določbami in sprejema vse navedene pogoje uporabe.

Portal lokalnodogajanje.si si pridržuje pravico do spremembe katerega koli dela storitve in do izbrisa katerega koli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Spreminjanje pogojev uporabe portala lokalnodogajanje.si

Portal lokalnodogajanje.si si pridržuje pravico do spreminjanja ali posodabljanja pogojev, določil in opomb, pod katerimi se omogoča uporabo spletnega portala lokalnodogajanje.si. To so lahko spremembe v servisih, storitvah, zakonih, ki vplivajo na storitve, ali pa iz katerih koli drugih razlogov. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe bo spremenjen datum na dnu teh pogojev, pri čemer začnejo spremembe veljati na dan objave.